Vegan Θεραπευτικός Ορός Λιπαρότητας για Μικτό Δέρμα με Μεγάλους Πόρους SKIN & PORE BALANCER (15 ml)

50.50

Ο ορός SKIN & PORE BALANCER της ANNEMARIE BÖRLIND βελτιώνει την υφή των διεσταλμένων πόρων και είναι ιδανικός για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Αποτελεί άψογη βάση πριν το makeup. Eίναι η δική σου Δόση Ομορφιάς για μια ματ και ομοιογενή επιδερμίδα.

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Το φυτοπλαγκτόν σε αυτόν τον vegan ορό μειώνει τους πόρους τους δέρματος. Το καινοτόμο ενεργό συστατικό verbascoside λαμβάνεται από τα φυτικά κύτταρα της πασχαλιάς μέσω νέων βιώσιμων τεχνολογιών HTN (High Tech Nature). Το συγκεκριμένο συστατικό ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, δίνει ματ όψη στην επιδερμίδα, μειώνει ορατά τους μεγάλους πόρους και έχει αντιφλεγμονώδη δράση στα σπυράκια. Τα συστατικά υψηλής συγκέντρωσης που περιέχει ο ορός, επιτυγχάνουν εμφανή αποτελέσματα φροντίδας μετά από μόλις μικρή περίοδο χρήσης. H δραστικότητα και συμβατότητα του ορού με το δέρμα του προσώπου είναι επιστημονικά ελεγμένα. Δεν διαθέτει παράγωγα ορυκτελαίων.

Αποτελέσματα: 11 % βελτίωση των πόρων του δέρματος μετά από χρήση 28 ημερών, ενώ το δέρμα αποκτά μια ματ και ομοιογενή υφή*.

* Αποτελεσματικότητα επιστημονικά αποδεδειγμένη από ανεξάρτητο εργαστήριο ελέγχου.

 

Συστατικά:
Νερό, αλκοόλη, γλυκερίνη, σκουαλάνιο, λαουρυλο-λυσίνη, βούτυρο καριτέ Butyrospermum parkii, μαλτοδεξτρίνη, άρωμα, παλµιτικό κέτυλ, φαινοαιθυλική αλκοόλη, δεϋδροξανθάνη, καπρυλικό γλυκερύλιο, ελαϊκή σορβιτάνη, παλμιτική σορβιτάνη, στεατοϋλο-γλουταμινικό νάτριο, λεκιθίνη, υαλουρονικό νάτριο, γαλακτικό νάτριο, εκχύλισμα πασχαλιάς Syringa vulgaris, ηλιέλαιο Helianthus annuus, έλαιο καρπών μακαντάμιας Macadamia ternifolia, εκχύλισμα μανιταριών Tremella fuciformis (υαλουρονικό οξύ), οξική α-τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε), βενζυλική αλκοόλη, γερανιόλη, λιμονίνη, ισομερής σακχαρίτης, σκόνη ρίζας κονγιάκ Amorphophallus konjac, έλαιο άγριας σόγιας Glucine soja, πυριτικό οξύ (silica), βενζυλοσαλικυκικός εστέρας, σορβικό κάλιο, κιτρονελλόλη, κιτράλη, τοκοφερόλη, CI 77491 (οξείδια σιδήρου).

Μάρκα

Annemarie Börlind

Vegan Θεραπευτικός Ορός Λιπαρότητας για Μικτό Δέρμα με Μεγάλους Πόρους SKIN & PORE BALANCER (15 ml)

Επιπλέον Πληροφορίες και Χρήση

Πιέστε τον δοσομετρητή, απλώστε τον ορό εντατικής δράσης στο πρόσωπο και το ντεκολτέ μετά τον καθαρισμό και αφήστε το να απορροφηθεί εντελώς.

 

Ιδιότητες:
Νερό: Το βαθύ νερό πηγής της ANNEMARIE BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.

Αλκοόλη: Η καθαρή (μη μετουσιωμένη) πόσιμη αλκοόλη, που προέρχεται από τη ζύμωση φυτών που περιέχουν άμυλο ή ζάχαρη, χρησιμοποιείται ως διαλύτης για εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες. Έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην συντήρηση των προϊόντων.

Γλυκερίνη: Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.

Σκουαλάνιο: Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.

Λαουρυλο-λυσίνη: Θρεπτική σκόνη, κατασκευασμένη από φυτικό λαυρικό οξύ και το αμινοξύ λυσίνη, κάνει το δέρμα απαλό και λείο.

Βούτυρο καριτέ Butyrospermum parkii: Το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το οποίο προέρχεται από το δέντρο Vitellaria paradoxa (Καριτέ), προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Μάλι. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Το βούτυρο καριτέ προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.

Μαλτοδεξτρίνη: Πολυσακχαρίτης που προέρχεται από φυτικό άμυλο, χρησιμοποιείται ως βάση για δραστικές ουσίες σε σκόνες που παρασκευάζονται από φυτά. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.

Άρωμα: Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.

Παλµιτικό κέτυλ: Λιπιδικό συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα. Ενισχύει τη σύσταση εν τρέφει το δέρμα. Έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.

Φαινοαιθυλική αλκοόλη: Η φαινοαιθυλική αλκοόλη είναι πρωταρχικό συστατικό του ροδέλαιου. Είναι ένα φυσικό άρωμα με αντιμικροβιακό αποτέλεσμα.

Δεϋδροξανθάνη: Η δεϋδροξανθάνη, που λαμβάνεται από κόμμι ξανθάνης με θερμική επεξεργασία, χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.

Καπρυλικό γλυκερύλιο: Συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει ενυδατική και θρεπτική δράση.

Ελαϊκή σορβιτάνη: Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.

Παλμιτική σορβιτάνη: Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.

Στεατοϋλο-γλουταμινικό νάτριο: Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.

Λεκιθίνη: Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.

Υαλουρονικό νάτριο: Vegan υαλουρονικό νάτριο, που λαμβάνεται με βιώσιμο τρόπο με χρήση της βιοτεχνολογίας, έχει πολύ μεγάλη ικανότητα δέσμευσης ύδατος. Έχει ενυδατικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.

Γαλακτικό νάτριο: Το άλας γαλακτικού οξέος που προέρχεται από ζύμωση από φυτά, έχει ενυδατική δράση. Εμφανίζεται στο ανθρώπινο δέρμα ως φυσικός παράγοντας ενυδάτωσης (NMF).

Eκχύλισμα πασχαλιάς Syringa vulgaris: Δραστική ουσία, που συλλέγεται βιώσιμα από την πασχαλιά με τη χρήση βιοτεχνολογίας, έχει καθαριστικές επιδράσεις ενώ μειώνει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό.

Ηλιέλαιο Helianthus annuus: Το οργανικό ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Έχει θρεπτικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.

Έλαιο καρπών μακαντάμιας Macadamia ternifolia: Το λάδι από καρύδια Macadamia προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα.

Eκχύλισμα μανιταριών Tremella fuciformis (υαλουρονικό οξύ): Το μανιτάρι αργυρό αφτί, είναι ένα παραδοσιακό φυσικό φάρμακο. Το εκχύλισμά του είναι μια βοτανική μορφή υαλουρονικού οξέος.

Οξική α-τοκοφερόλη (βιταμίνη Ε): Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.

Βενζυλική αλκοόλη: Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.

Γερανιόλη: Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.

Ισομερής σακχαρίτης: Πολυσακχαρίτης που παράγεται με βιωσιμότητα από φυτοπλαγκτόν χρησιμοποιώντας βιοτεχνολογία, έχει αναγεννητικά αποτελέσματα, διατηρεί την υγρασία και εξομαλύνει και βελτιώνει τους πόρους.

Σκόνη ρίζας κονγιάκ Amorphophallus konjac: Πολυσακχαρίτης που λαμβάνεται από το βολβό του κονγιάκ, ενός φυτού που φύεται στη νοτιοανατολική Ασία, και είναι παράγοντας πηκτωματοποίησης. Κάνει το δέρμα μεταξένιο και το προστατεύει από την απώλεια υγρασίας.

Έλαιο άγριας σόγιας Glucine soja: Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.

Πυριτικό οξύ (silica): Το πυριτικό οξύ πυκνώνει τα λιπαρά προϊόντα και χρησιμοποιείται ως βάση για χρωστικές ουσίες.

Bενζυλοσαλικυκικός εστέρας: Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.

Σορβικό κάλιο: Το σορβικό κάλιο είναι ένα συντηρητικό της φύσης. Εμφανίζεται φυσικά στην αγριοσορβιά.

Κιτρονελλόλη: Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.

Κιτράλη: Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.

Τοκοφερόλη: Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.

CI 77499 (Οξείδια σιδήρου): Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.

 

*H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Μήκος: 17,2 cm
Πλάτος: 3,3 cm
Ύψος: 2,8 cm
Βάρος: 66 gr

Eυχαριστούμε που είσαι εδώ!

H Green & Eco Living έχει σκοπό την δημιουργία μιας κοινότητας συνεργαζόμενων εταιρειών και ατόμων που προωθούν και εμπνέουν έναν οικολογικό τρόπο ζωής!

Vegan Θεραπευτικός Ορός Λιπαρότητας για Μικτό Δέρμα με Μεγάλους Πόρους SKIN & PORE BALANCER (15 ml)