Μαύρη Μάσκαρα Φροντίδας & Ακρίβειας (Precision & Care)

16.70

Η μάσκαρα Precision & Care της ANNEMARIE BÖRLIND χαρίζει πλούσιες και τέλεια τονισμένες βλεφαρίδες. Το λάδι από camellia και το εκχύλισμα μπαμπού ενδυναμώνουν και φροντίζουν τις βλεφαρίδες σου!

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Η μάσκαρα δεν διαθέτει αρώματα και συντηρητικά, ενώ είναι κατάλληλη για χρήστες φακών επαφής. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη.

 

Συστατικά:
Νερό, αλκοόλη, καστορέλαιο ρικίκου Ricinus communis, έλαιο χοχόμπα Simmondsia chinensis, γλυκερίνη, στεατικό γλυκερύλιο, κερί μέλισσας cera alba, κερί καντελίλας Euphorbia cerifera, κόμμι ξανθάνης, έλαιο σπόρων ιαπωνικής καμέλιας Camellia japonica, στεατικό οξύ, πουλουλάνη, παλμιτικό οξύ, σκόνη κορμού Bambusa arundinacea (γιγάντιο ακανθώδες μαμπού), κόμμι ξανθάνης, μίγμα φυσικών ορυκτών αργίλου (hectorite), σορβιτόλη, σκόνη καραγενάνης Chondrus crispus, λαουρυλο-γλυκοσίδη, πολυγλυκερύλιο-3 καπρυλικό, πολυγλυκερύλιο-4 καπρικό, αργινίνη, καπρυλικό γλυκερύλιο, σκόνη χυμού αλόης Aloe barbadensis, βισαβολόλη, κόμμι ακακίας Acacia senegal, τρεχαλόζη, παλμιτικό ασκορβύλιο, λεκιθίνη, τοκοφερόλη, κιτρικά υδρογονωμένα γλυκερίδια φοίνικα, CI 77499 (οξείδια σιδήρου).

Μάρκα

Annemarie Börlind

Μαύρη Μάσκαρα Φροντίδας & Ακρίβειας (Precision & Care)

Επιπλέον Πληροφορίες και Χρήση

Ιδιότητες:

Νερό: Το βαθύ νερό πηγής της BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.

Αλκοόλη: Η καθαρή (μη μετουσιωμένη) πόσιμη αλκοόλη, που προέρχεται από τη ζύμωση φυτών που περιέχουν άμυλο ή ζάχαρη, χρησιμοποιείται ως διαλύτης για εκχυλίσματα και δραστικές ουσίες. Έχει επίσης αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ βοηθά στην τόνωση των αγγείων και στην συντήρηση των προϊόντων.

Καστορέλαιο ρικίκου Ricinus communis: Το οργανικό καστορέλαιο είναι πολύ πλούσιο. Έχει καταπταυντικα και μακράς διαρκείας θρεπτικά αποτελέσματα και προσφέρει μια όμορφη λάμψη.

Έλαιο χοχόμπα Simmondsia chinensis: Το υγρό κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του θάμνου χοχόμπα έχει εξομαλυντικές, προστατευτικές και προστατευτικές επιδράσεις. Απορροφάται καλά χωρίς να είναι λιπαρό και έχει ιδιότητες απορρόφησης UV.

Γλυκερίνη: Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.

Στεατικό γλυκερύλιο: Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.

Κερί μέλισσας cera alba: Το κερί μέλισσας είναι ένας φυσικός ενισχυτής της πυκνότητας. Προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση και του δίνει μια απαλή αίσθηση.

Κερί καντελίλας Euphorbia cerifera: Το φυτικό και στέρεο κερί που συλλέγεται από τα φύλλα του φυτού candelilla χρησιμοποιείται ως ήπιος ενισχυτής σύστασης.

Κόμμι ξανθάνης: Το κόμμι ξανθάνης λαμβάνεται με ζύμωση από φυτικό υπόστρωμα και χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης.

Έλαιο σπόρων ιαπωνικής καμέλιας Camellia japonica: Το έλαιο που λαμβάνεται από τους σπόρους του ψευδολιναριού είναι πλούσιο σε γάμμα λινολενικό οξύ (GLA). Αυτό ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του δέρματος, προάγει την κυτταρική αναγέννηση και έτσι μειώνει την απώλεια υγρασίας από το δέρμα. Το έλαιο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη φροντίδα του ξεφλουδισμένου, ξηρού δέρματος.

Στεατικό οξύ: Αυτό το λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.

Πουλλουλάνη: Πολυσακχαρίτης που λαμβάνεται από ζάχαρη και άμυλο, σχηματίζει μια μεμβράνη που συγκρατεί την υγρασία και έχει ενισχυτικά αποτελέσματα στα προϊόντα βλεφαρίδων.

Παλμιτικό οξύ: Λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.

Σκόνη κορμού Bambusa arundinacea (γιγάντιο ακανθώδες μαμπού): Η σκόνη μπαμπού, που λαμβάνεται από ξηρούς, θρυμματισμένους μίσχους, χρησιμοποιείται ως φυσικό, ανανεώσιμο και επομένως βιώσιμο απολεπιστικό. Όταν τριφτεί σε ακόμα λεπτότερη σκόνη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό της μάσκαρα για να δώσει στις βλεφαρίδες περισσότερο όγκο.

Παλμιτικό οξύ: Λιπαρό οξύ, το οποίο προέρχεται από διάφορα φυτικά έλαια, χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης σε γαλακτώματα. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.

Μίγμα φυσικών ορυκτών αργίλου (hectorite): Μείγμα φυσικών ορυκτών αργίλου, που δημιουργείται από ηφαιστειακής τέφρα, πυκνώνει και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.

Σορβιτόλη: Η σορβιτόλη, που προέρχεται από φυτικό άμυλο, έχει ενυδατική δράση και χρησιμοποιείται επίσης ως βάση για κονιοποιημένες δραστικές ουσίες από φυτά.

Βενζυλική αλκοόλη: Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.

Σκόνη καραγενάνης Chondrus crispus: Η καρραγενάνη, που λαμβάνεται από τα κόκκινα φύκια χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας πηκτωματοποίησης. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.

Λαουρυλο-γλυκοσίδη: Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.

Πολυγλυκερύλιο-3 καπρυλικό: Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.

Πολυγλυκερύλιο-4 καπρικό: Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.

Αργινίνη: Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ. Τα αμινοξέα είναι συστατικά πρωτεϊνών που επίσης εμφανίζονται στο ανθρώπινο δέρμα ως φυσικοί παράγοντες ενυδάτωσης (NMF). Διατηρούν το προστατευτικό στρώμα του μανδύα του δέρματος και δεσμεύουν την υγρασία.

Καπρυλικό γλυκερύλιο: Συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει ενυδατική και θρεπτική δράση.

Σκόνη χυμού αλόης Aloe barbadensis: Η οργανική αλόη βέρα είναι μια παραδοσιακή φυσική θεραπεία. Το εκχύλισμα έχει αντιφλεγμονώδεις, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Σε μορφή σκόνης, η αλόη βέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υψηλές συγκεντρώσεις χωρίς προσθήκη συντηρητικών.

Βισαβολόλη: Η οργανική βισαβολόλη πιστοποιημένη με FSC, που λαμβάνεται από το δέντρο candeia, έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Κόμμι ακακίας Acacia senegal: Φυσικός συνδετικός παράγοντας που λαμβάνεται από τον κολλώδη γαλακτώδη σβώλο κάτω από το φλοιό της γλυκιάς ακακίας και χρησιμοποιείται στη μάσκαρα για να βελτιώσει τον τρόπο που τα σωματίδια χρώματος προσκολλώνται στις βλεφαρίδες. Έχει συσφιγκτική δράση και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας ενώ εξομαλύνει το δέρμα.

Τρεχαλόζη: Μόριο σακχάρου, που προέρχεται από φυτικό άμυλο, έχει ενυδατικό αποτέλεσμα.

Παλμιτικό ασκορβύλιο: Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Λεκιθίνη: Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.

Τοκοφερόλη: Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.

Κιτρικά υδρογονωμένα γλυκερίδια φοίνικα: Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.

CI 77499 (οξείδια σιδήρου): Καλλυντικό χρώμα που χρησιμοποιείται για το χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.

 

*H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Μήκος: 1,5 cm
Πλάτος: 1,5 cm
Ύψος: 13,3 cm
Βάρος: 24 gr

Eυχαριστούμε που είσαι εδώ!

H Green & Eco Living έχει σκοπό την δημιουργία μιας κοινότητας συνεργαζόμενων εταιρειών και ατόμων που προωθούν και εμπνέουν έναν οικολογικό τρόπο ζωής!

Μαύρη Μάσκαρα Φροντίδας & Ακρίβειας (Precision & Care)