Κρέμα Νύχτας για Ώριμες Ευαίσθητες Επιδερμίδες ZZ SENSITIVE (50 ml)

34.95

Κρέμα νύχτας για ώριμες και ευαίσθητες επιδερμίδες με πρεβιοτικές και προβιοτικές συνθέσεις που ρυθμίζουν την προστασία του ευαίσθητου δέρματος και επαναφέρουν την ισορροπία. Προωθείται η ανανέωση των κυττάρων ενώ το δέρμα λειαίνει, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Η πρεβιοτική και προβιοτική του σύνθεση επαναφέρει την ισορροπία στη χλωρίδα του δέρματος. Προωθεί την ανανέωση των κυττάρων ενώ παράλληλα λειαίνει το δέρμα. Το λευκό λούπινο που περιέχει συσφίγγει το περίγραμμα του προσώπου προσφέροντας μια πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

 

Συστατικά:

Νερό, caprylyl caprylate/caprate, γλυκερίνη, σκουαλάνιο, έλαιο αβοκάντο Persea gratissima, σορβιτόλη, κερί μέλισσας Cera alba, έλαιο καρπών ηλίανθου Helianthus annuus, έλαιο χοχομπα Simmondsia chinensis, silica, C10-18 τριγλυκερίδια, polyglyceryl-3 polyricinoleate, sorbitan oleate, cetyl palmitate, zinc oxide, zinc sulfate, λεκιθίνη, έλαιο καρπών λιμνανθούς Limnanthes alba, aluminium/magnesium hydroxide stearate, ινουλίνη, tocopheryl acetate, alpha-glucan oligosaccharide, lauryl laurate, magnesium sulfate, έλαιο κορμού μανόλιας Magnolia officinalis, έλαιο σόγιας Glycine soja, sodium PCA, fructan, έλαιο καρπών λούπινου Lupinus albus, μαλτοδεξτρίνη, lactobacillus ferment, ascorbyl palmitate, τοκοφερόλη, hydrogenated palm glycerides citrate.

Μάρκα

Annemarie Börlind

Κρέμα Νύχτας για Ώριμες Ευαίσθητες Επιδερμίδες ZZ SENSITIVE (50 ml)

Επιπλέον Πληροφορίες και Χρήση

Εφαρμόστε στο δέρμα τη νύχτα μετά τον καθαρισμό και την τονωτική λοσιόν και κάντε απαλό μασάζ.

 

Ιδιότητες:

Νερό: Το βαθύ νερό πηγής της ANNEMARIE BÖRLIND προέρχεται από 166 μέτρα κάτω από το έδαφος. Χαρακτηρίζεται από το υψηλό επίπεδο καθαρότητας και την άψογη μικροβιολογική ποιότητα.

Caprylyl caprylate/caprate: Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.

Γλυκερίνη: Γλυκερίνη που προέρχεται από φυτικό έλαιο. Έχει ενυδατική δράση.

Σκουαλάνιο: Το σκουαλάνιο, που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο, είναι πολύ παρόμοιο με το φυσικό σκουαλάνιο του δέρματος. Αυτό το φυτικό έλαιο αφήνει στο δέρμα αίσθηση μεταξένια και μη λιπαρή. Έχει αποτελέσματα εξομάλυνσης και συγκράτησης της υγρασίας.

Έλαιο αβοκάντο Persea gratissima: Το βιολογικό εκχύλισμα αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες.Θρέφει, προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα.

Σορβιτόλη: Η σορβιτόλη, που προέρχεται από φυτικό άμυλο, έχει ενυδατική δράση και χρησιμοποιείται επίσης ως βάση για κονιοποιημένες δραστικές ουσίες από φυτά.

Κερί μέλισσας Cera alba: Το κερί μέλισσας είναι ένας φυσικός ενισχυτής της πυκνότητας. Προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση και του δίνει μια απαλή αίσθηση.

Έλαιο καρπών ηλίανθου Helianthus annuus: Το οργανικό ηλιέλαιο είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Έχει θρεπτικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.

Έλαιο χοχομπα Simmondsia chinensis: Το υγρό κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του θάμνου jojoba έχει εξομαλυντικές, προστατευτικές και προστατευτικές επιδράσεις. Απορροφάται καλά χωρίς να είναι λιπαρό και έχει ιδιότητες απορρόφησης UV.

Silica: Το πυριτικό οξύ πυκνώνει τα λιπαρά προϊόντα και χρησιμοποιείται ως βάση για χρωστικές ουσίες.

C10-18 τριγλυκερίδια: Λιπίδιο που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Ενισχύει τη συνοχή των καλλυντικών μολυβιών και γαλακτωμάτων. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.

Polyglyceryl-3 polyricinoleate: Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.

Sorbitan oleate: Συν-γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.

Cetyl palmitate: Λιπιδικό συστατικό που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα. Ενισχύει τη σύσταση εν τρέφει το δέρμα. Έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.

Zinc oxide: Το φυσικό ορυκτό οξείδιο του ψευδαργύρου χρησιμοποιείται σε μια σύνθεση χωρίς νανοσωματίδια. Είναι εξαιρετικά αδιαφανές και έχει σταθεροποιητικές και ανακλαστικές ιδιότητες.

Zinc sulfate: Ο θειικός ψευδάργυρος χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση γαλακτωμάτων.

Λεκιθίνη: Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.

Έλαιο καρπών λιμνανθούς Limnanthes alba: Το έλαιο από τον σπόρο του λιμνανθούς της Βόρειας Αμερικής προσφέρει εξαιρετική προστασία στο δέρμα. Κάνει το ξηρό,εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό. Απορροφάται καλά και δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.

Aluminium/magnesium hydroxide stearate: Στερεοποιημένο προϊόν, κατασκευασμένο από ανόργανα άλατα και στεατικό οξύ που προέρχεται από φυτά, χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση του νερού σε γαλακτωμάτα.

Ινουλίνη: Πολυσακχαρίτης, που προέρχεται από τη ρίζα κιχωρίου, έχει πρεβιοτικές ιδιότητες. Υποστηρίζει τη χλωρίδα του δέρματος και έτσι ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του. Έχει θρεπτικό και ενυδατικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Tocopheryl acetate: Η προβιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.

Alpha-glucan oligosaccharide: Βοτανικός πολυσακχαρίτης που αναζωογονεί και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα. Οι πρεβιοτικές του ιδιότητες προστατεύουν την υγιή χλωρίδα του δέρματος και έτσι ενισχύουν το προστατευτικό φράγμα του δέρματος.

Lauryl laurate: Συστατικό φυτικού ελαίου που απορροφάται καλά από το δέρμα και δεν αφήνει λιπαρότητα.

Magnesium sulfate: Το θειικό μαγνήσιο χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση γαλακτωμάτων.

Έλαιο κορμού μανόλιας Magnolia officinalis: Το εκχύλισμα από το φλοιό του δέντρου μανόλιας έχει αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτικά και αντιμικροβιακά αποτελέσματα.

Έλαιο σόγιας Glycine soja: Το έλαιο που λαμβάνεται από σόγια περιέχει βιταμίνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα. Προσφέρει καλή προστασία του δέρματος και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.

Sodium PCA: Το άλας του πυρρολιδονοκαρβοξυλικού οξέος έχει ενυδατικό αποτέλεσμα.

Fructan: Αυτός ο πολυσακχαρίτης, που προέρχεται από τη ρίζα του γιακόν, έχει πρεβιοτικές ιδιότητες. Υποστηρίζει τη χλωρίδα του δέρματος και έτσι ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του.

Έλαιο καρπών λούπινου Lupinus albus: Το εκχύλισμα από σπόρο λευκού λούπινου διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και αναστέλλει τη φλεγμονή.

Μαλτοδεξτρίνη: Πολυσακχαρίτης που προέρχεται από φυτικό άμυλο, χρησιμοποιείται ως βάση για δραστικές ουσίες σε σκόνες που παρασκευάζονται από φυτά. Έχει επίσης ενυδατικό αποτέλεσμα.

Lactobacillus ferment: Προβιοτική δραστική ουσία που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος.

Ascorbyl palmitate: Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Τοκοφερόλη: Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.

Hydrogenated palm glycerides citrate: Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.

 

*H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

Βάρος: 156 gr

Eυχαριστούμε που είσαι εδώ!

H Green & Eco Living έχει σκοπό την δημιουργία μιας κοινότητας συνεργαζόμενων εταιρειών και ατόμων που προωθούν και εμπνέουν έναν οικολογικό τρόπο ζωής!

Κρέμα Νύχτας για Ώριμες Ευαίσθητες Επιδερμίδες ZZ SENSITIVE (50 ml)