Κραγιόν Ice Rose 73

14.95

Το ξεχωριστό χρώμα Ice Rose 73 της ANNEMARIE BÖRLIND απευθύνεται στην πιο γλυκιά και κοριτσίστικη πλευρά σου! Οι εξαιρετικά φυσικές αποχρώσεις προέρχονται από ορυκτές χρωστικές ουσίες. Ιδανικό για ένα girly look ή μια έξοδο με τις φίλες σου!

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Χωρίς γλουτένη. Μοναδική φόρμουλα που φροντίζει και προστατεύει τα χείλη ενώ συγχρόνως προσφέρει λαμπερά χρώματα με εξαιρετική ένταση! Το υαλουρονικό οξύ δεσμεύει την υγρασία και έτσι χαρίζει ενυδάτωση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι εξαιρετικά φυσικές αποχρώσεις προέρχονται από ορυκτές χρωστικές ουσίες.

 

Συστατικά:
Καστορέλαιο ρικίκου Ricinus communis, έλαιο χοχόμπα Simmondsia chinensis, καπρικά/καπρυλικά τριγλυκερίδια, mica, έλαιο καρπών λιμνανθούς Limnanthes alba, κερί καντελίλας Euphorbia cerifera, βούτυρο καριτέ Butyrospermum parkii, κερί μέλισσας cera alba, βούτυρο καρπών κακαόδεντρου Theobroma cacao, πολυγλυκερύλιο-3 ελαϊκό, τριγλυκερίδια C10-18, κερί φοίνικα καρναούμπα Copernicia cerifera, βοριοπυριτικό ασβέστιο νάτριο, παλμιτικό ασκορβύλιο, διοξείδιο του πυριτίου, πανθενυλ-αιθυλικός αιθέρας, λεκιθίνη, τοκοφερόλη, άρωμα, βισαβολόλη, κιτρικά υδρογονωμένα γλυκερίδια φοίνικα, οξείδιο του κασσιτέρου, λιμονίνη, υαλουρονικό νάτριο.
Μπορεί επίσης να περιέχει: CI 15985:1 (κίτρινο 6 lake), CI 77742 (βιολετί μαγγανίου), CI 15850:1 (κόκκινο 7 lake), CI 77891 (διοξείδιο τιτανίου), CI 77491 (οξείδια σιδήρου), CI 77492 (οξείδια σιδήρου), CI 77499 (οξείδια σιδήρου).

Μάρκα

Annemarie Börlind

Κραγιόν Ice Rose 73

Επιπλέον Πληροφορίες και Χρήση

Ιδιότητες:
Καστορέλαιο ρικίκου Ricinus communis: Το οργανικό καστορέλαιο είναι πολύ πλούσιο. Έχει καταπταυντικα και μακράς διαρκείας θρεπτικά αποτελέσματα και προσφέρει μια όμορφη λάμψη.

Έλαιο χοχόμπα Simmondsia chinensis: Το υγρό κερί που λαμβάνεται από τους σπόρους του θάμνου χοχόμπα έχει εξομαλυντικές, προστατευτικές και προστατευτικές επιδράσεις. Απορροφάται καλά χωρίς να είναι λιπαρό και έχει ιδιότητες απορρόφησης UV.

Καπρικά/καπρυλικά τριγλυκερίδια: Ουδέτερο έλαιο από μείγμα λιπαρών οξέων μέσης αλυσίδας που προέρχονται από φυτά. Είναι ένα απαλό, μη λιπαρό και οξειδωτικά σταθερό έλαιο.

Mica: Οι μαρμαρυγίες (mica) από φυσικές πηγές ορυκτών, δημιουργούν μια ελαφριά λάμψη και μειώνουν οπτικά τις ρυτίδες.

Έλαιο καρπών λιμνανθούς Limnanthes alba: Το έλαιο από τον σπόρο του λιμνανθούς της Βόρειας Αμερικής προσφέρει εξαιρετική προστασία στο δέρμα. Κάνει το ξηρό,εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό. Απορροφάται καλά και δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.

Κερί καντελίλας Euphorbia cerifera: Το φυτικό και στέρεο κερί που συλλέγεται από τα φύλλα του φυτού candelilla χρησιμοποιείται ως ήπιος ενισχυτής σύστασης.

Βούτυρο καριτέ Butyrospermum parkii: Το βιολογικό βούτυρο καριτέ, το οποίο προέρχεται από το δέντρο Vitellaria paradoxa (καριτέ), προέρχεται από ένα κοινωνικο-περιβαλλοντικό έργο στο Μάλι. Είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες. Το βούτυρο καριτέ προσφέρει πολύ καλή προστασία για το δέρμα και κάνει το ξηρό, εύθραυστο δέρμα και πάλι σφριγηλό.

Κερί μέλισσας cera alba: Το κερί μέλισσας είναι ένας φυσικός ενισχυτής της πυκνότητας. Προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση και του δίνει μια απαλή αίσθηση.

Βούτυρο καρπών κακαόδεντρου Theobroma cacao: Το βούτυρο κακάο είναι ένας φυσικός ενισχυτής της σύστασης. Προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση και του δίνει μια απαλή αίσθηση.

Πολυγλυκερύλιο-3 ελαϊκό: Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες. Ενώνει το νερό με έλαιο.

Τριγλυκερίδια C10-18: Λιπίδιο που προέρχεται από φυτικά λιπαρά οξέα και φυτική γλυκερίνη. Ενισχύει τη συνοχή των καλλυντικών μολυβιών και γαλακτωμάτων. Θρέφει επίσης το δέρμα και έχει εξομαλυντικό αποτέλεσμα.

Kερί φοίνικα καρναούμπα Copernicia cerifera: Το κερι Carnauba από φύλλα φοίνικα είναι ένα πολύ στερεό, θρεπτικό φυτικό κερί. Χρησιμοποιείται ως ενισχυτής σύστασης για στερεά καλλυντικά όπως κραγιόν.

Βοριοπυριτικό ασβέστιο νάτριο: Οι χρωστικές, ορυκτής προέλευσης, προσδίδουν στιλπνότητα στο μακιγιάζ.

Παλμιτικό ασκορβύλιο: Οι λιποδιαλυτές μορφές βιταμίνης C προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Διοξείδιο του πυριτίου: Το πυριτικό οξύ πυκνώνει τα λιπαρά προϊόντα και χρησιμοποιείται ως βάση για χρωστικές ουσίες.

Πανθενυλ-αιθυλικός αιθέρας: Λιποδιαλυτή μορφή πανθενόλης που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και επιταχύνει την κυτταρική αναγέννηση. Έχει ενυδατικά και αναγεννητικά αποτελέσματα.

Λεκιθίνη: Η λεκιθίνη από σόγια ή ηλίανθο, έχει θρεπτική δράση και σταθεροποιεί τα γαλακτώματα.

Τοκοφερόλη: Η βιταμίνη Ε, που προέρχεται από φυτικά έλαια, σταθεροποιεί τα καλλυντικά. Ως αντιοξειδωτικό, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια από την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Αποτρέπει επίσης την βλάβη του δέρματος που προκαλείται από τις ακτίνες UV.

Άρωμα: Το άρωμα είναι ο συλλογικός όρος για αρώματα όπως αποσταγμένα φυτά, μείγματα αιθέριων ελαίων και αρωματικές ενώσεις.

Βισαβολόλη: Η οργανική βισαβολόλη πιστοποιημένη με FSC, που λαμβάνεται από το δέντρο candeia, έχει αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Κιτρικά υδρογονωμένα γλυκερίδια φοίνικα: Γαλακτωματοποιητής, που προέρχεται από φυτικές ουσίες, ενώνει το νερό με έλαιο.

Οξείδιο του κασσιτέρου: Το φυσικό ορυκτό οξείδιο του κασσίτερου χρησιμοποιείται ως βάση.

Λιμονίνη: Συστατικά που περιέχονται σε μίγματα αρωμάτων. Πρέπει να αναγράφονται ξεχωριστά στον κατάλογο των συστατικών σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ για τα καλλυντικά προϊόντα.

Υαλουρονικό νάτριο: Vegan υαλουρονικό οξύ, που λαμβάνεται με βιώσιμο τρόπο με χρήση της βιοτεχνολογίας, έχει πολύ μεγάλη ικανότητα δέσμευσης ύδατος. Έχει ενυδατικά και εξομαλυντικά αποτελέσματα.

CI 15985:1 (κίτρινο 6 lake), CI 77742 (βιολετί μαγγανίου), CI 15850:1 (κόκκινο 7 lake), CI 77891 (διοξείδιο τιτανίου), CI 77491 (οξείδια σιδήρου), CI 77492 (οξείδια σιδήρου), CI 77499 (οξείδια σιδήρου): Καλλυντικά χρώματα που χρησιμοποιούνται για τον χρωματισμό των προϊόντων φροντίδας του δέρματος και των προϊόντων μακιγιάζ.

 

*H δήλωση σχετικά με τη συσκευασία επικρατεί.
Η απαρίθμηση των συστατικών σύμφωνα με την INCI (Διεθνής Ονοματολογία Συστατικών Καλλυντικών) επιτρέπει μια ενιαία, ανεξάρτητης γλώσσας, διακήρυξη των συστατικών σε όλη την Ευρώπη.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος

‘Υψος: 7 cm
Πλάτος: 2 cm
Μήκος: 2 cm
Βάρος: 28 gr

Eυχαριστούμε που είσαι εδώ!

H Green & Eco Living έχει σκοπό την δημιουργία μιας κοινότητας συνεργαζόμενων εταιρειών και ατόμων που προωθούν και εμπνέουν έναν οικολογικό τρόπο ζωής!

Κραγιόν Ice Rose 73