Οι αρχές μας

Οι αρχές μας

Οι βασικές αρχές που ακολουθούμε στην Green & Eco Living μας βοηθούν να καθορίσουμε τον σκοπό μας, αλλά και να ενδυναμώσουμε την κουλτούρα της εταιρείας μας ως προς τους στόχους που θέλουμε να θέτουμε και να πετύχουμε.

Οι αρχές μας αυτές έχουν δημιουργηθεί κάτω από την ιδέα του να είναι όσο πιο απλές και εστιασμένες γίνεται, προβάλλοντας επιπλέον, όλες τις σημαντικές διαστάσεις που πρεσβεύει η εταιρεία μας.

Επαναχρησιμοποιώ δεν πετάω (στον βαθμό που μπορώ)

Η αξία του “επαναχρησιμοποιώ δεν πετάω” είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς προωθούμε την αγορά χρήσιμων στην καθημερινότητα, ανθεκτικών και επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων, τα οποία μας εκπαιδεύουν στην συνήθεια της πολλαπλής και ορθολογικής τους χρήσης, πολλές φορές ακόμη και ευφάνταστης! Προσθέτοντας τον βαθμό που μπορεί ο καθένας από εμάς να πετύχει αυτήν την αρχή, τονίζουμε ότι μπορεί μεν η αλλαγή να είναι σταδιακή, ωστόσο πολύ ουσιαστική στο επίπεδο που ο καθένας μας μπορεί να την εφαρμόσει.

Οι αρχές μας

Ενδιαφέρομαι για τα συστατικά και τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων που επιλέγω

Ένας από τους βασικούς στόχους της Green & Eco Living είναι να εκπαιδεύσει το κοινό της σχετικά με την αξία προϊόντων που προέρχονται από μικρές παραγωγικές μονάδες και πιστοποιημένες εταιρείες. Επιπλέον δίνεται βάση σε προϊόντα τα οποία δεν εμπίπτουν στο σκεπτικό της φθηνής ευρείας κατανάλωσης και μόδας, αλλά είναι όσο το δυνατόν πιο προσεγμένα ως προς την σχέση φυσικής ποιότητας και τιμής.

Οι αρχές μας

Επιλέγω προϊόντα που δεν ελέγχονται σε ζώα

Ακολουθώντας πολυάριθμες μελέτες και άρθρα σχετικά με εναλλακτικές τεχνολογικές μεθόδους ως προς τις in-vivo δοκιμές σε ζώα αλλά και σχετικά με τα θετικά και αρνητικά αποτελέσματα τέτοιων δοκιμών, δεν υποστηρίζουμε προϊόντα τα οποία προτού δοθούν προς ευρεία κατανάλωση έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Επιπλέον δεν επιλέγουμε συνεργασία με εταιρείες οι οποίες υποστηρίζουν την διεξαγωγή in-vivo πειραμάτων σε προϊόντα τους, προκειμένου να ενταχθούν σε αγορές της Ασίας.

Οι αρχές μας

Προσπαθώ να επιλέγω περιβαλλοντικά φιλικά προϊόντα

Η έρευνά μας για προϊόντα των οποίων η σύνθεση και η συσκευασία είναι όσο το δυνατόν περισσότερο περιβαλλοντικά φιλική δεν τελειώνει ποτέ, καθώς αφορά μια αξία που καθορίζει την εταιρεία μας. Σκοπός μας είναι οι προτάσεις των προϊόντων που παρουσιάζουμε, από την στιγμή που ξεπακετάρονται από τους πελάτες μας έως και την τελική τους απόρριψη, να είναι πράσινες και οικολογικές.

Οι αρχές μας

Προς το παρόν αυτό μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, ωστόσο κάθε μέρα μεγαλώνουμε προς αυτήν την κατεύθυνση!

Related Post